Afdelingen

AFDELINGEN


Onze Chiro is opgedeeld in verschillende groepen. Deze groepen kun je hier onder terugvinden.

SPEELCLUBS


Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast.

Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.


RAKWI'S

De gasten hangen samen met hun rakwileiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden.

Rakwi’s zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.


RIBBELS

De jongsten van onze Chiro hebben vaak het meeste energie van ons allemaal. Ze spelen er op los en kunnen blijven gaan tot na het vieruurtje natuurlijk. Dan zijn ze helemaal kapot.


Spreken blijft moeilijk voor sommigen, maar daar werken we aan! Zondagmiddagen worden gevuld met knutselen, lopen, springen, dansen, lachen, etc.

TITO'S


De Tito's trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen.

Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij.

Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch Tito’s…

KETI'S

De keti's trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven.

Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven ketiblad.

Email: groepsleiding@chiromariakerke.be

Call us: Megan: +32496713128

Bellen kan op weekdagen na 18u.

Copyright @ Chiro Mariakerke